11 timmar och 20 minuter kvar

Jaa, då va det sista dagen på 2009 ...Nyårsafton. Jag hatar fortfarande nyår och ångesten bara växer desto mer nyårshälsningar jag läser och ser överallt. Vet inte varför det är så jobbigt för mig .. men för mig är nyår något man firar med den man älskar, och det är första gången på 3 år som jag firar den ensam utan honom. Och jag känner mig verkligen ensam :( det är väldigt jobbigt och jag vill bara att dagen ska vara över. Tacksam över att jag firar den med nära iallafall :)

Så! pallar inte gnälla mer över det . snart ska jag skjutsa iväg mamma och pappa, sen så ska jag göra mig i ordning i lugn och ro och åka till emelie :)

Ha ett underbart gott nytt år alla ! Vi ses nästa år :)


Så trött, så galet trött !

Ja, jag är fortfarande väldigt trött .. det är jobbigt att jobba så mycket och vara sjuk samtidigt..

I förrgår kom sandra och emelie hit och så bytte vi klappar :) och emelie hade med sina underabara scones ! ♥ Emelie stannade över natten :) Igår när jag stod och bredde mina scones så svimmade jag helt plötsligt, från ingenstans. var tvungen att stanna hemma från jobb, och jag låg bara utslagen på soffan hela dagen. Tur att emelie höll ett vakande öga över mig :)
 Sen gör hostmedicinen inte saken bättre, den gör mig väldigt dåsig och jag har svårt att koncentrera mig ... så jag tog bussen till jobb idag, det kändes säkrast. (träffade emma på bussen idag, mycket trevligt :D)  Det ska bli skönt att vara ledig i två dagar och bara slappna av.

 Nyår blir lugnt med emelie m. familj, känns skönt att vara så nära hemma och vara med folk man känner och kan ta det lugnt med :)

Nu orkar jag inte skriva mer, är verkligen helt utslagen .. :S


En matt söndag

idag är jag något mer levande än igår :) Igår var jag så mör, och idag har jag träningsvärk av allt springande och böjande efter kläder :P lite pinsamt.. hur otränad är man egentligen ? haha :P imorgon fortsätter jobbeveckan, men jag börjar inte förrens 11 så jag får lite sovmorgon iaf :D


Vår butik va med i HD i år igen :P på förstasidan ..



Förstår inte att folk seriöst slängde sig under gallret !?


Annars händer det inte så mkt, jobba, äta sova är väl det som fyller mina dagar för tillfället. Och Tv:n såklart! :P Har precis suttit och lovat mig själv att INTE kolla på let's dance ! Jag menar, gudrun schyman, Elin kling och idol-rabih ..? Orka.. Men jag måste säga att låten i reklamen är bra :P

Har ni förresten märkt dom idioterna som byter namn på grupperna inne på facebook?? Va med i en grupp där varje medlem var 1 dl vatten till barnen i afrika, helt plötsligt byter gruppen namn till: Vi som firar jul för att hylla hitler :O !! IDIOT! Då tänkte jag, shit undrar om jag är med i andra grupper som gjort samma sak, så jag gick igenom alla grupper och hittade mycket riktigt en som hette: Vill som vill ta oskulden av våra egna barn. Vem fan skulle gå med i en sån grupp?!?! Inte jag iaf! så den gruppen har bytat namn... så jävla fuult!!


nej, nu ska jag göra nått vettigt och inte bara sitta här!
nooooot .. !


Bah!

Idag är första typ feberfria dagen :D sitter och tar det lugnt och laddar inför imorn. Imorn börjar mellandagsrean! Jag kommer vara så död den närmaste veckan ! men det är den sjukaste och roligaste veckan på hela året :P med blandade känslor :P

sen är det dags för nyår. Hatar nyår :( vet inte vad jag ska göra än, och helst skulle jag bara vilja skita i alltihopa! men jag vet att jag kommer böla mig genom kvällen om jag sitter här ensam ..faaan .

Hatar Nyår!


Jag är trött, jag vill resa bort !

Ett julbrev till er

Det känns som jag sitter ner och skriver ett brev, och helt olikt är det inte.

I år skedde en stor förändring i mitt liv, antar att fler råkat ut för det. Men för mig var detta första gången någonsin. För första gången någonsin famlade jag i mörker och visste inte om jag skulle klara mig ur detta. Hela min framtid rasade, och jag var tvungen att bygga upp en ny. Att jag har mått så här är ingens fel, man kan inte styra vad man känner. Jag valde att älska som det skulle vara för evigt, utan att hålla tillbaka nånting "just in case", och det är ett pris man får betala när det tar slut. Men hade jag kunnat göra om det så hade jag inte ändrat nånting, för det var värt alltihop! Och jag måste tacka dig för att du försökte göra det så bra som möjligt, jag vet att det har varit jobbigt för dig också, och jag vet att du inte ville såra mig, och jag tackar för att du kämpat för att visa att jag är en viktig människa i ditt liv. Att vi fortfarande är vänner visar att vi hade nått unikt, mer än förhållande, ett mycket starkare band än så.

Men trots detta så har jag ju mått väldigt dåligt. Och det finns vissa som jag inte hade klarat mig utan, som har hjälpt mig enormt mycket !


Först är jag otroligt tacksam för alla som började ta upp kontakten med mig igen, och som satt med mig halva nätterna på msn. Folk som skrev jättefina sms till mig, folk som skrev fina saker på facebook. Ni gav mig självförtroende till att tro att jag kan klara mig själv.

Tjejerna på jobbet, ALLA tjejer! Ni har varit helt otroliga! Att kunna komma dit varje dag och känna en sån trygghet, att alltid ha någon att prata med, att veta att ni bryr er och finns där. Ni är helt underbara och jag hade inte klarat det utan er!

Sen finns det några som har varit extra underbara, som har ställt upp helt och hållet, ovärdeliga vänner!

Emelie: Du gick hem till mig för laga mat så jag skulle äta något. Du gav mig mysiga övernattningar och filmkvällar, du ställde alltid upp ! du visste vad jag behövde och gav mig det. Ingen är som du emelie!

Sandra: Du visade att vår barndomsvänskap var starkare än några års groll. Du visste att jag behövde en vän och ställde helhjärtat upp! Vi behövde varandra mer än vi trodde :) Jag tackar för allt kul vi haft tillsammans!

Erika: Ingen har förstått mig som du, med dig har jag kunnat prata om allt!! Du har bara funnits där och hjälpt mig så mycket mer än du tror! Du är bäst !

Ronja: Ja, vad ska jag säga. Vad skulle jag gjort utan dig? Du har bara totalt funnits där för mig hela tiden, byggt upp min styrka mentalt, fått mig att träffa nya människor. Fått mig att må bra helt enkelt.

Nattis: Ingen är som du Nattis ! 30 mil är inget som hindrar oss. Och att du sitter och gråter i telefonen när jag gråter visar att vi verkligen är tvillingar. Tack för att jag har fått komma upp så mycket och tack för att du finns!

Jag hoppas ni förstår hur otroligt tacksam jag är för allt och hur mycket ni har gjort för mig. Nu är det julafton och Kalle Anka har precis gjort sitt. Snart är det ett nytt år och en ny start, och jag känner mig starkare och starkare. Jag känner att jag kan klara mig själv och att jag mår bättre och bättre :) Egentligen skulle jag kunna skriva hur länge och hur mycket som helst, men orka sitta här och bli deppig och sentimental. Nu blickar jag bara framåt !

Så jag vill önska er alla en God Jul och ett underbart Nytt År. Tack för att ni finns, jag hoppas ni förstår hur viktiga och värdefulla ni alla är ! ♥

Så jävla äckligt!!

Sitter och pustar ut efter att ha kämpat med att få julgranen rak i sin fot. Nej det lyckades inte, vi fortsätter imorn. Men när jag sitter där så slår jag ett öga på tv:n och ser ett inslag i rapport som får mig att sitta och gapa.

I december i fjol så tog militärledaren Moussa Dadis Camara makten över Guinea i en kupp, och sen dess har har styrt landet med säkerhetsstyrkor som skydd. Den 28 september samlades 10 000-tals regimmotståndare på en fotbollsstadion för att protestera mot Moussa Dadis Camara, varpå han skickar in sina säkerhetsstyrkor som börjar skjuta hejvilt runt omkring sig. Den dagen dog 160 oskyldiga människor och över 100 kvinnor blev öppet våldtagna av guinesiska soldater, på vissa ställen kunde man se en hel grupp män som våldtog en kvinna. Ett vittne berättade hur han hade sett en man som tryckt in gevärspipan i vaginan på en kvinna och han berättade hur han fortfarande kunde höra kvinnans plågade skrik. Hur fan kan man leva med en sån sak på sitt samvete?? Hur fan kan man leva med vetskapen om att man är skyldig till att 160 människor är mördade och över 100 kvinnor är våldtagna med men för livet?? Jag kan ju inte direkt påstå att jag skulle sörja om han dog, jävla svin!!

Så hemskt och sjukt så jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta..

Men iaf, dagen har bestått av ipren, feboor, tv och ananas . När jag är sjuk så får jag nån nojja över ananas och juice .. :P men iaf, och så har jag vatt en vända inne i ängelholm, tillsammans med alla andra idioter som skulle julhandla :( en massa bilar och inga parkeringsplatser ...jag skulle bara till apoteket och köpa ipren och näsdroppar.. efter mycket om och men så sitter jag tillslut med grejerna i bilen och kör till kullahallen för att hämta ut ett paket. När jag står inne på kullahallen och väntar på personal så ser jag en stooor hylla, full med receptfri medicin (just det, det är ju inte monopol på det längre...-.-) och där står även ipren och näsdroppar... PALLA !! aja, nu vet jag det till nästa gång.

Imorgon kommer ronja hit, då blir det antagligen att klä en till gran .. och ska vi byta julisar :D det ska bli en massa mys, för med ronja kan man vara sjuk och ofräsch utan att man skäms :P

Ringde även till min chef som bad mig stanna hemma imorn :P hon vill inte att jag ska göra folk sjuka till mellandagsrean , förmodligen ett väldigt klok val .. :P


som ni ser så är den liten sne... :P


10 random saker

Här har ni 10 random saker som jag grubblar på :

1. Random, är ett underbart ord! tsm med awesome och creepy :D väldigt vanligt att dom åker ur min mun .

2. En sak som är väldigt irriterande är hosta. speciellt på vintern, om man är förkyld. Häromdagen var jag på biblioteket i helsingborg, hade gått en bit i kylan, och när jag kom in så slogs jag av värmen.. och börjar hosta !! Inne på bibblan!! där det är helt tyst och det ekaar :O det slår aldrig fel! samma sak om man väntar på bussen i kylan, när man kommer bussen i värmen så börjar man hosta. Där man ska vara tyst och inte göra nått väsen av sig.. Yes, jag lyckas alltid.

3. Jag vill ha en hund!!

4. jag älskar snö :D på vintern ska man ha snö!! det ska vara svinkallt och trafikproblem, det ska vara vita landskap och igensnöade vägar. Barn ska kunna åka pulka och skridskor, leka snöbollskrig på skolgården. Snö sprider glädje :) Jag hoppas jag vaknar på julafton och ser att det är vitt ute.

5. Har problem med att tro att killar och tjejer kan vara kompisar utan att det finns en viss spänning. antingen från det ena eller båda hållen. Så vida den ena inte är homosexuell såklart :) Men jag har svårt att tro att folk från olika kön kan vara kompisar utan att tanken på mer finns där.

6. blir galen på den nya triss-reklamen! Så dååålig, har man sett den en gång så står man inte ut fler!

7. Är jag riktigt dum så börjar jag tänka på inbrottstjuvar :S och blir skiträdd! Bor mitt ute i ingenstans, i ett sketagammalt hus :P på nätterna kan man höra en massa konstiga ljud överallt, hela tiden, som låter som någon som försöker ta sig in. Med tanke på att vi haft inbrott en gång, och haft i garaget och i grannhusen så blir man lite nojjig, jag vet att det ser ut som vi bor fancy och är rika, men det är vi inte !! Så sluta kom hit! Mest creepy är det ändå när man hör ett skott eka i skogen... hej krypa långt ner under täcket och krama kudden!

8. Blir irriterad när man betsämt nått med någon och det bara inte blir av. Ibland försöker man få tag i dem utan svar, ibland hör man av sig och frågar när man ska ses och får ett: nej jag har andra planer, i fejset. Så om jag inte hört av mig och frågat, då hade jag gått där och väntat och väntat... Som om jag inte också har ett liv? En helt annan grej om man har en bra ursäkt, men om man inte har det, eller bara skiter i att höra av sig.. så är det vääldigt dålig stil! Det har inte hänt bara en elr två gånger.. och ärligt så tkr jag det är respektlöst! och nej.. bakfull är ingen bra ursäkt! Ta ditt ansvar och drick inte så jävla mkt om du har planer dagen efter.

9. Scrubs, How I met your mother, buffy (a), one three hill, arkiv X, 2 ½ men ... alla har sina serier, detta är mina ♥ :)

10. Livet är värdefullt! Motgångar gör inget annat än stärker dig, du kan alltid påverka hur du lever. Se till att vara nöjd med ditt liv, för det är det viktigaste som finns. Är du inte nöjd, förändra det- du kan alltid förändra det. När något stort och jobbigt händer, ta lärdom av det och passa på att lära dig mer om dig själv. Älska ditt liv och älska dig själv, så kan du gå hur långt som helst!


Sick!

Jag har feber :( och är arg! Riktigt jävla dålig stil!

Bah!


Fel-SMS

Asså jag vet inte var jag hittar allt skit, men detta är så hysteriskt kul :D En hemsida som heter http://www.felsms.com/ där folk skickar in sms som dom råkat skicka till helt fel människa :D Extremt roligt !! Sånt här kan hålla mig sysselsatt i timmar :D

Aptitretare :D :


Till: Sonen

Sms: Hej :) Jag är redo kom hit så "Kelar" vi under täcket :)
Svar: Mamma, Jag kommer inte ha sex med dej.


Förklaring: Hahaha jag råkade skicka smset till min son när jag skulle skicka det till min "älskare"


Till: Pappa
Sms: Öj, vi delar på en platta imorrn va? Har lite rom kvar oxå =)
Svar: Du ska inte ut imorgon.

Förklaring: Skulle på fest på lördagen, så blev det inte.......



Till: Mamma
Sms: Fan vad skönt det kommer vara ikväll, har längtat länge med att förlora oskulden <3
Svar: VAD I HELVETE SNACKAR DU OM!!!!KOM HEM PÅ EN GÅNG NU!!!!!

Förklaring: Skulle skicka det till min flickvän som heter Matilda.... (Ps jag var 13 och hon med.)



HAHAHA ! Asså, sånt här är det bästa som finns :P folk är så jävla klantiga :D

En bra lördag :)

Trodde det skulle vara jäääätte mycket att göra idag på jobb, men det va nästan lugnt :P elr inte lugnt .. vi sålde ju bra :) men där va inga danskar, så det var inte så stökigt :) Inget ont mot danskar! men dom har en helt annan "shoppingkultur" än oss svenskar, så dom stökar ner mycket mer än svenskar .. hoppas det blir lika bra imorn :)

Mattis kom ju och hälsade på också :) två ggr :P det va ju supertrevligt :)


Sitter här och kollar family guy i väntan på annat, den där stewie är ju en gaaalet misstänksam människa :O :P Såg precis Hi Fi-klubben - reklamen :P älskar den när mannen sitter i soffan med sin hamster, och helt plötsligt blir hamstern en "man-eater" :D hahaha , tror att jag är den enda i världen som tycker den är rolig :P men vem har sagt att jag är nomal? :P

Jag är på bra humör idag :) Känner mig dock lite ensam, och trött .. ibland skulle man vilja ha syskon :)



kolla vad konstigt det ser ut när jag är blond :O :P



btw, julmust, choklad och lite pringles gör kvällen :P


Men väx upp era giriga jävlar!!

Allvarligt talat! Det här klimatmötet är ett jävla skämt! En samling vuxna människor som ska representera hela världen, kan inte komma fram till ett vettigt beslut?! Skäms man eller vad?? Det är så pinsamt och patetiskt att dom giriga jävlarna tänker mer på pengarna än på framtiden, jag lovar att ett gäng 12-åringar skulle komma fram till nått vettigare och betydligare snabbare beslut än dom.

Det gör mig så förbannad att dom inte kan växa upp och inse att det handlar om vår världs framtid !!


Jag menar, titta så vacker den är, hur kan man inte vilja göra allt för att rädda den?


Toalett golf?

kan detta vara något som lockar ?


 

HAHAHAHAHA !! allvarligt?

Men känner du att du behövar alla tillfällen du kan få till att träna puttar så hittar du denna på www.coolstuff.se

:D


Vad skulle vi göra utan våra kära fjortisar?!

Det finns en hemsida, som är världens bästa hemsida! Den heter tjuvlyssnat.se :D
Folk skickar in bidrag som dom hört på bussen eller i matkön eller nått liknande, när dom har tjuvlyssnat helt enkelt :P  Jag kan sitta där hela nätterna och bara läsa och skratta :P

Smakproov :

Två tjejer ~16 sitter och diskuterar.
Tjej 1: Jag har tänkt på en grej. Vad spelar det för roll om man har tak över huvudet om det regnar in från sidorna?
Tjej 2: Va?
Tjej 1 upprepar det hon sa.
Tjej 2: Men åh! Du tänker ju inte på det som i… alltså… du tänker på det som på talesättet.
Tjej 1: Va? Talesätt?
Tjej 2: Ja.
Tjej 1: Nej, jag tänker inte på nåt talesätt. Jag tänkte mer på… öltält.


Tjej 1 ~16: Vad är klockan egentligen?
Tjej 2 ~16: Den hänger ju där!
Tjej 1: Amen asså, det är ju en sån där jobbig klocka, jag förstår bara digitala klockor.
Tjej 2: Den är halv ett.
Tystnad.
Tjej 1: Asså, stör du dig inte också på att det är bara är massa streck på såna där klockor?


Tjej 1 ~15: Ja, du vet han har blivit så tråkig.
Tjej 2 ~15: Vaddå då?
Tjej 1: Jo, vi satt och pratade via MSN och han har slutat använda smileys!
Tjej 2: Jaha?
Tjej 1: Men fatta! Han har slutat med smileys och liksom börjat använda punkt!


2 tjejer och 2 killar (~15) sitter och tittar på fotbollsmatch. En av killarna tycker det är konstigt att den ena tjejen bara pratar med honom och inte med den andra killen.
Tjej 1: Mäh, vad ska jag säga till honom då?
Kille 1: Det är väl bara att starta en konversation om vad som helst.
Tjej 2 hugger snabbt: KONVERSATION? Hahaha, konSERVATION heter det! Haha…
Tjej 1: Juste! Konservation heter det!
Kille 1 (rodnar lite): Ameh, jag hade faktiskt IG i svenska…



Ja, vad skulle vi göra utan dom, och detta är ju bara från fjortiskategorierna, det finns en massa fler :P


Här borde man ha en fyndig rubrik ...

Julen ligger i luften nu :) Snö snö snö :D klä gran och köpa klappar, bunkra på sig en massa kläder och gnälla på att det är så kallt . Äta pepparkakor, lussebullar och dricka glögg, skicka julkort och sätta upp utebelysningen :D Japp, det är jul :D

Va hos farmor idag och fick granen klädd, fick dock åka hem tidigare än tänkt eftersom det aldrig slutade snöa, och det va tur att vi gjorde det! Bilresan tog en timme längre tid än väntat och jag körde :O Scaaary! Men! Övning ger färdighet och nu känner jag mig själv och bilen mkt bättre :)

Imorn blir det mer klappjakt.. inne i stan denna gången, tro det elr ej, men dom har faktiskt inte allt på Väla ;P
Har för övrigt världens bästa föräldrar! Rod Stewart spelar i malmö på min födelsedag i sommar, och jag ville jättegärna se honom. Igår sa mamma och pappa att dom hade tänkt köpa biljetter till mig i julklapp, men dom hade inte råd för biljettterna va så jäkla dyra :( Men bara tanken på att dom försökte gör mig jätteglad :) Man kan ju inte få allt .. :P

Har ett rivsår på min arm som är väldigt i vägen :( gör ont varje gång jag slår i det, och jag slår i det hela tiden .. stöörigt!



så vitt och fint var det längst vägarna idag :)


ilandsproblem !

Jag förstår inte hur det händer, men det är samma visa varje gång . Du kämpar för att få in kläderna i den ganska överfulla garderoben och nästa morgon så står du där och har ingenting att ha på dig. Ingenting passar och är inte alls vad du hade tänkt dig, och just precis det plagget du ville ha, det ligger i smutsen, elr hänger på tork..det slår aldrig fel, men jag fattar inte hur det kan bli så :O snacka om pinsamt ilandsproblem ... :P


Nu så känner jag att jag har tröttnat på allt vad känslor heter, och pallar inte med det längre, så nu lägger vi skiten åt sidan och låter julen ta över :) Imorn ska vi köpa julklappar !


OCH !!! Finaste Emelie tog sitt körkort idag :D:D Massa grattis !! ♥

En riktigt lat dag

Fredagen bestod av jobb, snuva och Övernattning :) Hade ronja och mattias på besök igen och tur va det, vad hade jag gjort om ni inte hade varit här, jag hade haft total klädpanik, men det slutade ju bra :D

Igår va det julfest med jobbet och 3 andra butiker :) det va jättekul även om förkylningen gjorde allt den kunde för att sabba det för mig. Det va jättekul att träffa er som man inte sett på länge :) Men ni män med 40-årskris som inte kunde släppa oss yngre med era slibbiga blickar, fy fan asså- äckel! Men det stora Gina-gänget va unstoppable och lät inte en sån sak hindra oss från att ha kul :D


Några fina flickor från det gamla gänget :)



Idag blev jag väckt kl. 13.00 och va helt chockad över hur länge jag sovit, fick sen veta att jag hade legat och hostat hela natten. Har varit jättetrött hela dagen, och det enda jag har gjort idag är väl att duka..Har dock inte sovit ordentligt på en vecka och tillslut kommer man väl till en punkt då kroppen får nog och stänger av . Men imorn är det en ny vecka och nya tag. Veckan består bland annat av julklappshandel och klä gran hos farmor :)


thoughts

Om livet vore lätt och rättvist, så skulle man bara ta det för givet. Tyvärr tar inte den vetskapen bort smärtan, och det suger ju. Tur att jag älskar mig själv för mycket för att bara ge upp, det är bara att ta tag i det och deal with the pain.





Once you let people know anything about what you think, that's it, you're dead.
Then they will be jumping about in your mind, taking things out,
holding them up to the light and killing them, yes! killing them.
Because thoughts are supposed to stay and grow in dark places,
like butterflies in cocoons.

 


Silence brain! I'll kill you!!

jag orkar inte med min tänkande sak som ska föreställa hjärna. Snälla sluta störa mig! Jag orkar inte med dig just nu. Det som händer nu kan du inte ge några svar på så sluta tänka och grubbla, snäälla!! Du sitter uppe i min skalle och tror att du kan hjälpa mig, men det kan du inte, du gör det mkt värre!

Nej, jag har inte sovit tillräckligt, och jag ryckar på min hjärna..

Hade för övrigt en mysig helg med Ronja och mattias, och jobb då.  Sen i måndags gav jag och ronja oss på det stora projektet att baka. Efter mycket om och men så blev våra cheesecake-brownies faktiskt riktigt lyckade, om man inte tittar på dom då :P men goda blev dom! :D

Bästa dagen på länge igår, kan bara hoppas att det inte va en dröm.
Det enda jag kan göra nu är att ha is i magen, jävligt mycket is.. typ antarktis..


nej, nu är det dags för cc-brownie :)

Over and out.

i brist på annat...

Under 2009 har jag hittills:

[x] du har hittat ny musik du gillar

[x] du har fått nya kompisar

[/] du har varit utomlands

[x] du har varit ledsen

[x] du har velat dö

[x] du har varit glad

[ ] du har druckit alkohol

[ ] du har blivit kär/ blev

[x] du har känt dig sviken

[x] du har känt som att ingen har sett dig

[/] du har suttit vid datorn mer än innan

[ ] du har skrivit en låt

[x] du har känt hat

[ ] du har varit "sjuk"

[x] du har varit sjuk

[x] du har dansat

[x] du har bråkat med dina föräldrar

[x] du har bråkat med din älskling/kompis

[/] det har vart ett dåligt år med andra ord

[  ] du har strulat med en främling

[  ] du har strulat med en av samma kön

[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag

[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv

[x] du har kallat någon hora/slampa

[x] du har slagit någon

[/] du har spytt

[  ] du har knarkat

[ x] du har sovit i motsatta könets säng

[ ] du har raggat på främlingar

[  ] du har kysst en främling


[  ] du har rymt hemifrån

[x] du har bakat

[ ] du har sovit utomhus

[  ] du har åkt bil med fyllon

[x] du har varit  kär    

[x] du har saknat någon

[x] du har badat i havet

[x] du har solat utomhus

[  ] du har solat i solarium

[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar

[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet

[x] du har gett någon blommor

[  ]
du har sett en död människa

fredag

känner att jag sov lite för få timmar i natt :( hatar att tänka! Tankarna snurrar runt, runt i huvudet . Orkar inte mer nu. Det va en omtumlande dag igår. pallaaaaaaaaar inte !!!!!!!!!!

Men jag har iaf hittat dom coolaste träjorna som jag ska införskaffa :D

 






 



Där finns hur många som helst :D men detta är mina favoriter!
Finns på www.shirtstore.se


Bajsvärld!

ibland blir jag så arg, jag blir så jävla arg på världen för att den är så orättvis. Jag blir arg på människor för att dom är så jävla dumma och saker för att dom får existera. Idag grät jag av ilska, grät för att jag inte kan skydda alla jag bryr mig om, för att jag inte kan få dom att må bra och vara lyckliga. jag gör mitt bästa och jag vet att det uppskattas. Men det är en sån smärta när du ser hur det går åt fel håll och du vet att du inte kan göra mer, att det inte är upp till dig längre utan upp till dem själva.

Jävla bajsvärld! Den i min bubbla är mkt bättre, önskar jag kunde bjuda in alla här !

helgen

Helgen va den bästa på länge :D mycket resande men åhh, lätt värt det :D Jag hade bästa sällskapet upp till stockholm när jag och nattis åkte värsta lyxiga bussen med bokade platser och allt :D vi satt och skrattade oss igenom Ullared hela vägen upp :D Jättekul att träffa hagbergs igen, även om det var en kort stund :) ett riktigt äventyr att köra i Stockholm :P flygresan hem gick jättebra och snabbt och jag flög med ett av världens miljövänligaste plan :D OCH, Paramore va helt otroliga !!! Man blir så glad när man märker att dom är lika bra live, det blir mer äkta på nått sätt då :P Kan inte sitta och beskriva hur det var, orden räcker inte till ! 
 har vatt död i två dagar nu, jag har nog aldrig vatt så trött över en så lång tid innan :P


Amazing!



Hörde även världens bästa kommentar i helgen :P
En tolvåring som berättar att han jagar på fritiden, en vuxen frågar lite fyndigt om han inte borde jaga tjejer istället, och får till svar: Jo men dom kan man ju inte skjuta!
Hahaha, trodde jag skulle dö där, ungen va 12 bast!


RSS 2.0