skulle be om ursäkt..

För att jag har varit så dålig på att skriva, men sen insåg jag att det bara var en vecka sen jag skrev, och det är egentligen inte så längesen ..

Kommer nog inte skriva så mycket nu för det är så mycket som är på gång, mina dagar är fullbokade och jag jobbar mycket nu, så när jag kommer hem så ligger jag bara och dör i soffan, haha!

Nu orkar jag inte skriva mer, men jag ska försöka lägga in nått.. en film eller något, så ni inte blir allt för trötta på min frånvaro ;) Men inte idag, det orkar jag inte, haha.

Känns som min eneri går på reservkrafter just nu, kanske lite socker och cola också, men bara lite ..

Mitt hem :)

Tänkte visa varför jag älskar mitt hem och var jag bor. Hoppas ni ser hur fint här är :)







Fint?
Jag tycker det :)

Vill så gärna ha en systemkamera, men får nöja mig med min mobil så länge,
den tar ju faktiskt riktigt bra bilder den också .


elaka bikinisar :/

Ända sen jag såg den nya kelloggsreklamen (rättstavat?) Så kan jag inte titta på en bikini utan att tycka att den flinar elakt mot mig ! som om den säger till en:
 jaa, nu får du allt skämmas, du skulle kanske tränat lite mer, ska magen verkligen puta ut så där?  Är du säker på att din rumpa får plats i år?
Inte så kul när man ska kolla badspecialet i tidningen ..



10 saker om landet.

1. Det är lyx att du har en kompis som bor 3 km bort, det är inte ens så jobbigt att cykla dit.

2. du har städig koll på vädret, blåser det mycket så måste du cykla tidigare för att hinna till tåget, när det blåser på landet så blåser det!

3. det finns inget som heter "går ner och köpa lite mjölk". Är en ingrediens slut så får du lägga ner bakplanerna.

4. Du kan lätt komma upp i 130km/h med bilen innan du behöver sakta ner i en kurva (nej jag har inte gjort det). I stan hinner du knappt upp i 50 km/h innan nästa rödljus.

5. Bor du på landet så kan du hugga ved när du är 7 år, äger snickarkläder och har moppe långt innan du är 15 år.

6. Du blir inte förvånad om det står 40 hjortar på vägen och stirrar på dig när du kommer körande i gryning.

7. Oddsen är betydligt större att du blir väckt av en duva än en bil.

8. Sover du över i stan så är det svårt att somna för alla ljud.

9. ska du in på en internetsida så kan du trycka på enter, gå på toa och komma tillbaka lagom till att sidan har kommit upp.

10. Du får en fantastisk kontakt med de få grannar du har, de blir nästan som släktingar.

sjuk, dag 2

Jaa, sjuk idag också. Visste redan när jag vaknade att jag hade haft feber inatt, för jag hade nog lite feberdrömmar. Kortfattat så drömde jag att jag träffade en gammal klasskompis som kommit tillbaka efter att ha suttit i skiten, han skulle visa min en genväg till skolan, denna genvägen bestod av en lång skogsväg och ett hav och att bli jagad av brända offer från förintelsen.. inte jättemysigt precis.. Dagen har bara bestått av tv och att vara tyst. Ovanpå denna feber så har jag även en jätteblåsa på tungan som gör att jag har svårt att prata och att svälja och i viss mån tugga, jobbigast är väl att jag inte kan säga K, så i fredags var det Schonne (konne) och schebab (jaa kebab) som gällde, trevligt att andra får sig ett gott skratt iallafall. :)


Men jag har faktiskt fixat min tvätt idag, lagt in den i garderoben med andra ord.

Nu ska jag försöka äta lite godis, dum som jag är. Wish me luck..

Sjuk

Ja, så blev man sjuk också .. kul.. not.

Orkar inte skriva nått längre inlägg, så jag lägger upp ett youtubeklipp som ni måste se.

Jag gråter nästan när jag ser det. Kärlek är det vackraste som finns..
Detta är äkta kärlek :)


Lite klädpanik

NU ligger väl halva garderoben över hela rummet, har haft lite svårt att välja vad jag ska ha på mig idag... om man säger så.  Men! äntligen har jag lyckats välja och nu ska jag packa lite och kila iväg till jobb.

Röd dag idag + jobb fem timmar = 1000 spänn i kassan! På en torsdag! Man tackar :)

So long suckers!

Adam Lambert

har lyssnat på honom ett bra tag nu och jag tröttnar aldrig!
Hans låtar är så bra och han har en helt otrolig röst!



Pallar inte lägga upp youtubeklipp nu, mitt internet är inte så jättesnabbt.
Men det kommer .. :)


Uppdatering: Vovve!

Som sagt så bilade jag och emelie ner till skanör igår För att hälsa på kenneln Rajfax som jag är intresserad av. Guuud vad underbara deras hundar var, och den lilla valpen, adoreable! Vi satt och pratade länge och jag hade svårt att slita blickarna från de fina "björnarna".

Men för att summera det hela så sa hon att hon kände en bra personkemi mellan oss, det är viktigt att man funkar bra med kenneln då man har kontakt i flera år. Hon sa även att hon tyckte att jag var lämplig att köpa en hund av henne, hon kan absolut neka om hon inte tycker man är lämplig, och att hon skulle sätta upp mig på listan över intresserade. Så har jag tur så blir jag puppetägare i september eller så blir jag kanske det i januari. Kan inte riktigt fatta att detta händer! Läängtar!

Årets första glass

Idag har jag fått mycket gjort, eller nja, det har jag väl inte egentligen .. men lite iallafall. Jag har beställt hem en extern hårddisk på 1TB, min lilla börjar bli full, dags att skaffa en till. Sen var det extrapris, så den kostade bara 745 kr, kan man ju bara inte motstå.

Sen var det off to work, och där var det full rulle som alltid. Nu har vi fått våra badväskor som vi skickar med gratis när man köper bikinis hos oss, jag har samlat på mig ett par nu! Haha! Man kan aldrig få för många..
Sen köpte jag två klänningar på rea också, upps...

När jag hade slutat så bestämde jag och tabita att vi skulle äta glass, årets första för mig! Jag skulle ta en kula men det slutade med tre? Vet inte riktigt hur det gick till.. Men jag hade smakerna meloon, strawberry cheesecake och choklad, galet gott! Kan verkligen rekommendera Tasty Houses glass, dom har en massa goda och roliga smaker och det är prisvärt enligt mig. Mysig snackestund fick jag på köpet :) tack tabbi! Sen att hon är lite senil, det får man stå ut med ;) haha!

Där har ni min dag i korthet.

Imorgon blir det jobb igen och sen hem till konne :) så räkna med dålig uppdatering mina typ 3 läsare (jag har ju trots allt ett liv) ((och ett slött internet))

BTW! Jag har fått en prenumerant på bloglovin' YEEESS :D Haha

Det är ju katastrof!

Jag har underbart sällskap från lördag tills idag, massa mys! Kalas, baka bullar och göra amerikanska pannkakor, spela roller coaster, fotboll, leka med katterna och kolla filmer. Vad leder detta till? jo! Att jag missar att gratta tre kompisar på facebook! Det är ju lite av en katastrof, jag vet inte vilket av det, men mest allt! Jag sliter mig från facebook i två dagar och missar en massa!

Hej, mitt namn är Linnea, och jag är en facebookaholic.

Heej Linnea (respons från den sovande låtsaskatten som ligger bredvid mig)



Men jag måste faktiskt säga att detta var den mysigaste helgen på länge! Tack!


Imorgon är en ny dag! Då blir det upp tidigt och bila iväg ner till Skanör med Emelie (som för övrigt är en ängel som ställer upp) Vi ska hälsa på kenneln som jag vill köpa vovve ifrån :) Vi ska träffa tiken som är den tänkta mamman och så ska vi träffa en 8 veckors valp :) Det ska bli så kuul! Sen så är det bila hem som gäller och åka in och jobba 15-20.15 . Det blir en lång dag imorgon, men jag har ju haft en lång lugn helg så det jämnar ut sig!

Nu gottar jag mig farmför 2½ men i 20 minuter till, sen blir det sova!

JAAAA FREDAAG :D

Och vad gör jag, sitter och dör i soffan efter en pretty intensive dag på jobbet! Jag har träningsvärk i rumpan efter allt springande... ILLA! Fortfarande insane rea på jobbet! (19:- och 29:- för er som missat!) Men det finns nog inte så mkt bra grejer kvar för vi på jobbet köper typ allt ! Har en massa påsar här på rummet med reakläder i... jag vet att jag är skadad!



Har inte mycket mer vettigt att skriva idag så jag lägger upp en bild på något som jag längtar efter galet mycket



Sommar, sol och semester i Tranviken :)


Chocktillstånd!

Vet ni vilken chock man får när man stoppar in en godisbit i munnen, som man är tror är lakrits, och så visar det sig att det är choklad?! Man blir chockad!


jisses!


självklart..

självklart skulle låneböckerna lämnas tillbaka idag också, sista dagen. Ja, jag är en nörd som lånar böcker på bibblan :) det är i ekonomisyfte, jag måste hålla igång min engelska så jag läser en massa engelska böcker. Det är bra för miljön också!

Ibland går jag på toa utan att tända också, rent miljösyfte!

Men iallafall, med min tur så ringer chefen när jag är mitt inne på bibblan och Spice girls Wannabe börjar spelas lite för högt, och när jag skulle svara i ren panik så råkade jag klicka henne.. som sagt.. jag och min tur!
(jag ringde självklart upp direkt !)





Tror någon nannar gott här asså!
Vet inte om lagt upp liknande bilder innan? Men det roliga är att hon ligger såhär ofta, jag menar..vem gör det egentligen?

Förresten..

Är det bara jag som är barnslig nog att älska min nya signatur? Tihi :)


så blir man riktigt vårförkyld också ..

Men det hör väl till antar jag. Kan inte avgöra om det är någon form av pollenallergi (har aldrig haft det) eller dammallergi (rätt troligt med tanke på jobbet) eller om jag bara är rusktigt förkyld (mycket troligt med tanke på "stormen" på valborg) Nyser hela tiden, därför jag misstänker allergi..kan också bara vara snor som kittlas i näsan ;) Men jaa, fixade söndagen på jobb iallafall, men imorn ska jag vila ut och bli frisk lagom till resten av jobbveckan!

 Hade en supertrevlig valborg! åkte med Konne till Lerberget på en jättemysig middag med jättetrevligt folk! Dock blåste det så mycket så de inte kunde tända brasan, det var ju lite synd ..typ hela min grej med valborg försvann..Men, jättemysig kväll iallafall!

Update om hunden: Ska åka ner till Skanör den 11 Maj och hälsa på kenneln och den bilvande mamman, ska även få träffa en valp, ska bli jätteskoj! Ska kolla upp en annan kennel här i höganäs också, men gillar verkligen dem i Skanör. Har mejlat ett tag nu, och de verkar så himla trevliga. Vi får se hur det blir :) Längtar efter en vovve!
Många tror att jag är en kattmänniska, men jag är en djurmänniska, jag älskar alla djur (nästan) Har två katter och nu är det dags för en hund! :D


RSS 2.0