Träningsvärk!

Japp, jag har varit uppe hos farmor i helgen och krattat löv, och mycket löv var där! Konne, pappa och jag hjälptes åt att fylla cirka 40-50 säckar med löv. Man måste ställa upp och hjälpa sin familj, man vet aldrig hur länge de kommer finnas kvar i ens liv, och om kratta löv gör min farmor glad, så gör jag det utan att tveka. Jag skulle göra det tusen gånger om.



Detta var synen som möttes oss när vi kom..

Jag önskar att jag kunde lägga upp fler bilder, men mitt internet är så jäkla segt så jag orkar inte lägga upp fler bilder än nödvändigt..


När jag var ute och körde idag så kom den första snön.."ehh okej?" var väl tanken som kom upp.. men det var ändå mysigt på nått sätt. Snö och frost är något av det finaste som finns, speciellt när det kommer till bilder! Jag tog en jättefin frostbild innan idag, jag ska lägga upp den någon dag, orkar inte nu.

Imorgon ska jag lämna in min bil på förbesiktning. Mamma och pappa blev touchad av en annan bil i 100 km/h i somras, det blev bara lite repor, men inte förrens nu så har det blivit klart att vi inte ska behöva betala för att åtgärda det. dom är ju inte snabba på länsförsäkringar.. Iallafall, så ska vi se vad som behöver göras imorn.

 Nu ska jag kolla klart mitt avsnitt på tv och sen nanna.

RSS 2.0