Jag anser att det är helt okej att vara d...

Jag anser att det är helt okej att vara dålig på att uppdatera sin blogg på sommaren . (nej, jag använder det inte som ursäkt för att jag inte uppdaterar. Jag tycker faktiskt att det är okej) För mig är sommaren den tid på året då man verkligen har ett liv, då man träffar alla människor, reser till alla ställen och tar hand om sig själv. Sånt man inte vill, orkar, hinner annars. Så förlåt att jag är dålig på att uppdatera men jag är upptagen med att ha ett liv ;)


Skills!

MOHAHAHA :D nu blir det bloggterror, sånna skills man har alltså :)

Testar att mobilblogga :P ska kila in på d...

Testar att mobilblogga :P ska kila in på datorn och kolla resultatet nu!


semester

Nu vet jag att jag inte har skrivit på tusen år, men jag har faktiskt semester :) Tillbringade drygt en vecka med släktingarna i gränna och var en vända i stockholm och nu sitter jag i vår sommarstuga i tranviken, utanför sundsvall . Har inte orkat sitta vid en dator hela tiden och uppdatera så jag surfar i mobilen men min blogg vill inte fungera där.. så det blir ingen uppdatering förrens jag har fixat det :P

Sitter just nu och sittar ut på min pappa och pojkvän som lägger nät, hoppas vi får någon fisk imorn! Fick gå upp ap-tidigt imorse för att ta upp nät med pappa, inte helt muntert.. sen tyckte han att jag skulle rensa fisken också och fine, det är inga problem, men det var för varmt så att jag var nära på att svimma. Pappa fick avsluta rensandet medans jag låg på marken med bena i vädret och hällde i mig vatten.

Men jag njuter av min semester, till tusen :) har tom nästan lyckats att koppla bort jobbet helt och hållet, nästan.. Hade lätt kunnat ha två veckors semester till och bara vara här uppe, detta är det enda stället där jag verkligen kopplar av, det är min bubbla :)

Men nu ska jag kila, får se när jag uppdaterar igen, jag har ingen aning :)

RSS 2.0