Hund

Ja, jag är helt seriös, jag vill ha en hund och jag funderar på att skaffa en. rasen heter Bouvier des flandres och är en stor, fin, underbar hund! Har kontaktat en kennel som drog min uppmärksamhet, så det är så smått på gång. Hoppas verkligen att det blir av! Tänkte att jag skulle lägga ut bilder, men med min vanliga tur så funkar ju inte det .. så det får bli en annan gång ..

hahaha

Hahahaha, alltså den där baseballjackan som jag skrivit om några gånger... igår läste jag i en blogg om en tjej som köpt den från bikbok. Efter första tvätten var hela jackan rosa, hon blev skitsur och gick och köpte en på gina istället! Hahaha, in your face bikbok! (hoppas inte våra gör likadant i tvätten nu bara.. :P) Sitter och väntar och längtar efter K, som är på väg hit .. Idag har jag lunchat med sandra, mycket mysigt! det blev Mezo som vanligt. Tänkte jag skulle vara nyttig och inte välja pasta med tre ostar som jag gör varje gång, så denna gången blev det pasta med parmaskinka och parmesanost...inte mycket nyttigare, jag vet.. men jag bröt ett mönster iallafall, det är ju alltid något! Träffade även på en massa människor som jag känner (det gör jag typ aldrig)kände lite så, typ, wooow, hahaha! Köpte även en bodyscrub, har jätteproblem med torr hud och massa knas på mina ben, men nu har jag peelat dom och tagit hand om dom, så får vi se om det blir bra snart. Förresten, jag funderar på att skaffa en hund, mer om det en annan gång :) see you!

:)

Never make someone a priority when you're only an option for them



Låt aldrig någon annan gå före dig
Du är det viktigaste du har
Glöm aldrig det



En fetediss! fortsättning...

Tänkte att jag borde förklara varför jag fick ett ryck på graffitti på knutan

Fick en snäsig kommentar om att det inte fanns oliver "bara så att du vet", när jag ville beställa grekisk sallad

När jag fick min bakade potatis (eftersom det inte fanns oliver) så låg mesta delen av innehållet utanför potatisen ( där var inte mycket folk, hon hade kunnat gjort det bättre)

När jag kollade efter så hade hon hällt all grillkrydda på ett ställe, detta upptäckte jag tyvärr inte förrens jag hade bränt mig i halsen av all grillkrydda

Samma sak hände min kompis, och hon fick för övrigt den mest fjuttiga sallad jag sett.

Vi båda blev dåligt bemötta, de var väldigt nonchalanta och slöa

(jag jobbar som sagt i butik... I now how to behave)

Trodde först att de hade en dålig dag, men när jag sen pratar med en kollega och hennes kompisar så visar det sig att de och upplevt mycket dålig service där. Jag har ätit där i många år, de va mycket bättre förr..

jaa, tänk om ..

Sitter och kollar på Independence day, en film som handlar om aliens som attackerar jorden.

Insåg en sak.. Tänk om:

Det inte utspelade sig i USA

USA:s president inte betedde sig som han var president över hela världen, och han inte skulle spela hjälte

Om Will Smith inte hade huvudrollen

Om det inte var USA som kom på snilleidén hur man dödade dom

Och om det slutliga kriget där jorden vinner, inte var på en amerikansk högtidsdag

Om inte Area 51 fanns, med aliens i såklart

då skulle det varit.. jaa... det skulle varit en helt ny form av film, något vi aldrig sett förut!

En Fetediss!

På Graffiti på knutpunkten!! Jag är ledsen men jag va riktigt riktigt missnöjd när jag gick därifrån! Jag är inte den enda heller.

Älskar graffiti på väla!! Men håll er ifrån graffiti på Knutan! Blää..


Jag har tänkt på det här med fåglar..

Att det blev just fåglar jag tänkte på var för att jag såg en skata gå och strosa på en liten mur. Men min tanke var: Hur tänker fåglar egentligen?
Är det så här:

Ahaa, ännu en dag, vad ska man göra nu då? Jag kanske ska picka någonting? Jaa, det gör vi! Åhh, ett löv, PERFEKT! *Picka, picka, picka*. Jaha, nu då? skita kanske...jaa... så, done! Vad fin bilen blev nu!  Dam ti da... livet är gött.. AHA! en elledning, här kan jag sitta några timmar och skita på jävlarna under mig! Mohahahaha!!

Eller är det mer:
Föda. Måste. Ha. Föda. Tömma. Tarmarna. Nu. Gött Mos. Elledning. Sitta. Skita. Hämnas!

Jag menar, hur avancerad kan deras hjärna vara?'

 

Förresten, dagens kommentar av pappa! Kommer upp och ser pappa sitta nöjt, bakåtlutad på toastolen och kolla på sin klocka (han satt inte på toa, utan satt bara på toaletten) Jag tittar förvånat på honom och han säger: alltså, det är en jävla skön stol det här egentligen. Jag bara suckade och gick därifrån...Nej jag ska vara ärlig, jag kutade därifrån för jag var otroligt nödig, lät bara coolare med det andra.

I am too honest for this shit :P


Söndag

Jobbat idag, längesen jag skrev om det! (om jag inte minns helt galet?) Jag måste säga en sak, vi äger helgerna! så grymma vi är tjejer :D Rätt lugnt idag, helgen innan lön och barnbidrag, så folk var bara där och provade kläder (ähm.. why?)

På tal om det! Den där jävla baseball-jackan! Herregud, så speciell är den inte bara för att Kissie och Kenza skriver om den och har den.. jisses folk! Vi har fått en identisk hos oss också, och folk har tjatat om den hela helgen, snälla ...

Nej nu orkar jag inte skriva mer

So long suckers ;)


En mycket trevlig torsdag

Där många minnen väcktes till liv! Hade en heldag med Emelie och Ronja som avslutades med film och flum, as always! Iallafall så tog jag med dem till mitt "holy place". Ser kanske inte mycket ut för världen, men när du sitter där och känner solen i ansiktet och du ser när den blir vackrare och vackrare allt eftersom den går ner, då blir det världens bästa ställe. Vi tittade även in på ett barndomslekställe som alltid varit förbjudet ;)






Mm, glädje! Detta var en riktigt bra dag :)


True story.


Alltså det här med kommentarer

Åhh jag älskar att få kommentarer, och det händer faktiskt ibland! Men dom är så dåliga på blogg.se såom man ska svara på en kommentar så måste man gå in på deras blogg och gå in på senaste inlägget och svara på kommentaren där, kan man inte bara svara på kommentaren på sin egen blogg, som man gör på bdb, så skickas svaret till den som skickade kommentaren också. Hade varit mycket lättare!

Så förlåt att jag inte svarar på kommentarer (förutom om ni frågar något) :( men jag kommenterar gärna era inlägg utan att kräva svar som kompensation



Förresten..

Jenny, Jag skulle avlida om jag körde över något större än en groda! You are not alone :P

Ellen, Jag hade ingen aning om att den dagen hade ett namn :) Men nu vet jag! Tack :)


:)

Det har varit mycket nu.

(Här är inlägget som bara försvann, hamnade i utkast? Här är det iallafall )

Så förlåt att jag inte har skrivit på länge . Högskoleprovet är avklarat nu iallafall, resultatet kommer om 2-3 veckor, jag har mina svar här men vågar inte gå in på hemsidan och jämföra, rädd att jag kommer få ångest. Haha! så galet mesig så det finns inte!

MEN! Vååååren !! det gillar vi verkligen! Åhh det är så fint nu när blommorna slår ut och det kommer knoppar på träden, fåglarna kvittrar och dagarna är längre. Miza like!


Jag läste två intressanta saker innan jag loggade in på denna sidan, det ena var en bloggare som dissade joggingbyxor! Hon kunde inte förstå hur man kunde stå och sminka sig i evigheter, platta hela sitt hår för att sen tupera det, och sedan ta på sig joggingbyxor och gå ut i detta. Snälla lilla bloggare, du pratar om fjortisar! Jag var ute i joggingbyxor idag, hade inget smink, och hade bara plattat luggen lite för den stod rätt upp. Jag gick en runda till icabutiken och tillbaka hem igen. påstår du att du plattar håret, sminkar dig och klär på dig tajta obekväma kläder för att gå och handla typ mjölk? tror inte det va?  Dissa fjortisarna, inte världens skönaste byxor! God...

Sen läste jag om en jacka som dom säljer på Bikbok, en basketballjacket som det så tjusigt heter. Alla stora bloggare vill ha en (bland annat Kenza) och den är nästan slutsåld i hela landet. När jag jobbade för ett tag sen så råkade jag höra fyra översminkade, tuperade sötnosar stå och prata, Den ens berättade att de hade gått in på Bikbok och hängt undan den enda där var , som råkade vara just i Kenzas storlek, bara för att jävlas med henne.. Kände bara, Palla?!


En härlig dag.

Idag åkte skinnjackan fram! Och jag åkte in till Helsingborg, där träffade jag Sandra och vi tog en supermysig lunch på Mezo. Solen sken så vi satt ute och åt, för första gången i år! Premiääär!  Sen gick jag en liten runda på stan när sandra skulle tillbaka till sin praktik. Tyvärr kom jag inte därifrån tomhänt, men jag handlade inget på Gina iallafall!

Det blev det här sommarglada linnet!




På tal om vårtecken, kolla in detta, här snackar vi vårtecken! :)



Ser ni allt det blåa? Det är små fina blommor i tusentals! tusentals små vårtecken. I love it!

Jävla Bajs skit !!!

Åhh! hade skrivit ett megalångt inlägg och så försvinner det?!?!?! Försvinner ! Åhh vad arg jag blir! orkar ju inte skriva om allt igen !

Kortfattat: Trött, högskoleprovet är äntligen över, får svar om 2-3 veckor. Jag är glad över att det är vår. Jag dissar tjejer som dissar joggingbyxor, det är galet skönt! Och jag pallar inte att några tjejer hängde undan den enda storleken i jackan som Kenza (storbloggare) Jagar över hela landet, bara för att hon inte skulle få den, pallaa?

Sen sa jag något om att jag är gnällig och skitzofren... Ja det är jag nog .

I am a murderer :(

kan inte köra på vägarna här ute i "ingenmansland" utan att döda en massa grodor :( Känner mig så hemsk och känner hur tårarna väller upp när jag inser att jag rått och brutalt kört över en stackars groda !! Maybe I am silly, I don't know :P

Super, super nervös inför Lördag... högskoleprovet som gäller. Känns inte som jag har pluggat tillräckligt, inte för att man kan plugga egentligen, ahh shit! Ja vi får se hur det går .


Konstant trött och huvudvärk nu för tiden, jag förstår inte varför .. kanske vårchock? :)

So long.

En härlig påsk

Tillbringade Dagen innan skärtorsdag, skärtorsdag och långfredag hos farmor (onsdag, torsdag och fredag kan man ju också kalla det) och fick vila ut rejält. Igår var det jobb som gällde, och tro det eller ej, men väldigt många väljer att shoppa på påskafton.. (whyy?) Och sen bar det hem till moster där en stor del av släkten väntade. En väldigt trevlig kväll!! Var dock väldigt svårt att komma upp ur sängen i morse och pallra sig iväg till jobbet, men dagen flöt på bra, nu börjar tröttheten komma krypande igen.

Jaa, som vanligt så fick jag ju inga bilder.. Men jag tog faktiskt bilder! Fast det var med Nattis superkamera, och hon sitter förmodligen och äter på Buffalo bill i Prag just nu så dom bilderna får jag ju inte tag  :P Men det är väl inte hela världen.

Nu ska jag fortsätta kolla 2½ Män, dricka min Cola och äta mitt påskgodis :) Jaa, Nea fick påskgodis i år med, Vissa saker växer man aldrig ifrån :)


Godnatt.

Alla dessa skor ...

Jaa, jag ha ju då predikat om att det inte är lönt att köpa dyra skor, eftersom felet på min stortå sliter ut ALLA skor ..Men nu sitter jag och dreglar över dessa skorna


Ed Hardy dojjorna ligger på 999:- och kawasakin på 499:-
 Det värsta är att jag veeeerkligen vill ha dom

Linnéa, du är sjuk i huvudet ...


RSS 2.0