Jag har blivit "Arg-lappad" !!

Jag kan inte tro det, jag har blivit "arg-lappad" ! Hederliga, laglydiga jag har blivit utskälld via lapp...

Hade parkerat på konnes gästparkering, denna lappen satt på vindrutan när jag kom ut nästa dag



Till mitt försvar måste jag berätta att vägen var snö/is/slask-täckt, det var omöjligt att se var linjerna var, allt jag hade att utgå ifrån var bilen som stod parkerad bredvid mig, den i sin tur stod precis på mina linjer typ..Och dessutom så var där en snöhög som krånglade till allt också. Detta hade du kunnat se och räkna ut själv "arg-lapp-ditsättaren" Så skäll inte på mig, jag styr väl inte över vädret? jag gjorde faktiskt mitt bästa! .... idiot..

Världens finaste låt

Satt i bilen på väg hem, när denna låten började spelas på radion. "Sjöng" med i hela låten, har ett sånt speciellt förhållande till denna låten, massa minnen! Den är bäst helt enkelt!





Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wonderin' if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

 

 


snö...

Tyvärr blev det ingen kväll med Erika.. och det kan vi ju tacka vädret för ..
så istället blev det en middag med mig själv och tv:n. Min fancy dinner bestod av fylld pasta och ostsås, inte så nyttigt kanske men åhhh så gott !


är inte mitt glas sött btw?


Ser kanske inta så mumma ut men det är MUMMA


Dagens...

Hiss: Gooodis

Diss: Snö!

Förresten, är det inte lite illa att dom sjunger bättre på family Guy än på Melodifestivalen .. hmm.


Friends



Its not easy love but youve got friends you can trust
Friends will be friends
When you're in need of love they give you care and attention
Friends will be friends
When you're through with life and all hope is lost
Hold out your hands cos friends will be friends right till the
End


vad ska man säga?

Utslagen, matt, trött. Det har varit en jobbig natt och dag.

Sitter och andas ut med coca cola och kakor och lindt choklad (tack) slötittar på en film på tv, samtidigt som jag uppdaterar mig på livet via internet.

Känns som helgen är över men den har inte ens börjat än. Ser dock fram emot morgondagen då jag ska jobba med fina människor och sen hem till erika och kolla melodifestivalen :) Det ska bli mycket mys! Dessutom så ska jag äta burger King, vilket jag har vatt sugen på väääldigt länge.


Har nog inte berättat om katten innan, men vi hade en hittekatt som sprang omkring här mellan tomterna, grannarna har matat den men gjorde klart att dom inte kunde behålla den och att vi får hitta ett hem till den eller så avlivas den. Denna Katten var så fullständigt underbar så jag kunde inte låta den dö. Har tjatat och tjatat om att jag skulle få ta hand om den, men då den va så tillgiven, och inte skulle fungera som en utekatt som sov inne ibland, så kunde vi inte ha den. Med hjälp av vänner så lyckades vi hitta ett hem till skrutten och idag lämnade jag henne till sin nya husse. Ska erkänna att det var plågsamt att lämna henne ifrån mig men jag vet att hon har det så bra nu :) Har inte tagit några bilder på henne, med flit. Men jag kan lova er, hon var underbar!


dagens ..

Diss:
Lämna ifrån mig Skrutten :(

Hiss: Choklad!

ja just det!

Kolla in detta! Om ni kollar några inlägg längre bak så ser ni bilder på istapparna som hänger från huset, tydligen har det börjat droppa från en av istapparna, som har skapat detta, lite coolt ja!

Och just det ! igår åkte Emelie och jag pulka ! slut efteråt ? Svar ja! Värt det? Svar ja! :)

Vi hittade även en bortsprungen Boxer som sprang i vägen för barnen i pulkabacken, så det blev till att ringa polisen, som hittade ägaren, som kom och hämtade hunden. Mycket äventyr den dagen!


Temlor mm.

Mmmm, idag fick linnea en temla av jobbet ! Hann dock inte äta den där så jag fick försöka transportera den hem och det jag förvånadsvärt bra, fick bara en liten smäll ..




Mumma! Förstår dock inte riktigt vad mandelmassan har där att göra?


Kan även passa på att skryta och visa upp mitt nya bord som jag satte ihop själv! Älska Ikea! Älskar mitt bord, det fyller alla behov :)



I helgen hade vi filmkväll i lägenheten. lyckad kväll med gott godis, god pizza och ... my cookies ! Mumma! Ska lägga upp bilder på hur kojan ser ut, och förklara mer om den. Men en mycket mysig helg! Verkligen! och nu har jag ju snart sett alla star wars filmerna! jaa, vi gav upp i mitten på den sista... inte lönt om man ändå inte kommer ihåg vad som hände i den .. så jag ska se slutet nån dag snart, innan jag glömmer början av filmen ..

Imorgon ska jag och konne gå och se Avatar :) Äntligen ska jag se filmen som alla hyllar, som man tydligen måste se på bio, så vi kollar 3D ! Får vara duktig och skriva vad jag tycker om filmen sen .


Dagens...

Hiss: En goooud Semla ! :)

Diss: Ähm .. snö?

teknisk kvinna, check!

jag vet inte hur jag gjorde, vad som hände.. men bilden på tv:n gick från att inte finnas, för att därefter vara upp och ner, dum som jag är så ska jag ju pilla mer, och plötsligt var alla skrivbordsikoner borta... MEN! Nea fixar!! Så nu har jag datorns bildskärm i tv:n på rätt håll. Jag är så stolt över mig själv, tänk .. hur kunde jag bli så teknisk? tror det har med att göra att jag är så logisk? För jag är faktiskt ganska logisk.. Eller så har jag bara tur?

Vi kör på logisk!

 

 


Sladdajävel!

Inatt sov jag hos konne, sen iväg och jobba. Imorgon blir det frukostfika med ronja och åka och handla onyttigheter till filmkvällen! chips och läsk för hela slanten, och pizza såklart!

Idag skulle jag vara duktig och köpa en sladd som man har mellan datorn och tv:n, Jag hade ju ingen aning om vad jag skulle ha för sladd så jag frågade dom på kjell & company. Fick en sladd som passar, och nästan funkar, jag har ljud men ingen bild... Jag förstår inte, varför kan inget gå smärtfritt? varför kan det inte bara fungera på första försöket? Jag blir så trött... sladdajävel! Om någon vet vad som är fel så snälla tala om det för mig.

(är på väg att gå och lägga mig, smart att hälla upp ett helt glas cola? ähm.. nej!)

((dessutom har sängen blivit attackerad av en massa kläder... dom vill inte flytta sig!))


Förresten försökte jag döda en dammtuss innan, trodde den skulle attackera mig! helt allvarligt!

Dags att sluta skriva innan ni inser hur fullständigt störd jag är xD

Godnatt!


Dagens..

Hiss: Jag lyckades köpa en sladd helt själv!

Diss: Sladdajävel!

i'm a bitch!

I’m a Bitch I’m a Lover
I’m a Child I’m a Mother
I’m a Sinner I’m a Saint
I do Not Feel Ashamed
I’m Your Hell I’m Your Dream
I’m Nothing in Between
You Know, You Wouldn’t Want It Any Other Way

I’m a Bitch, I’m Tease
I'm a Goddess On My Knees
When You Hurt
When You Suffer
I'm Your Angel Undercover
I've Been Numb
I'm Revived
Can't Say I'm Not Alive
You Know I Wouldn't Want It Any Other Way




Ja, jag är konstig. Mitt humör går upp och ner lika säkert som solen. Jag tycker och tänker konstigt, jag är osocial och översocial samtidigt. Gillar inte folksamlingar men jobbar på ett köpcentrum.. Jag är konstig, så är det bara, tror tyvärr inte att jag går att ändra.
Ni får leva med mig som jag är  :)


Ice !







Lite coolt, men man får passa sig så man inte får en i huvudet!

fullt upp!

jaa, nu blev det så där längesen jag skrev igen . Men jag har verkligen haft fullt upp.

I onsdags var jag först på personalmöte på morgonen, pigg och glad.. njaa. När jag skulle köra hem från jobb så har batteriet på bilen dött! Först fick jag ju lite panik och sånt, men sen samlade jag mig och fick tag i en tjej på jobbet med bil, som också precis hade slutat. Så där stod vi, tre tjejer från gina och försökte få igång min bil med startkablar, men superwomen som vi är så fick vi igång den tillslut ! Ginatjejer = strong independent women ... ^^ Sen in till emelies mormor (med emelie) och sy, sy, sy ! kuddöverdrag och draperi, till vår koja. Mycket nöjd med det vi hann göra. Efter det träffade jag konne och vi käkade lite inne i hbg sen drog vi hem till mig och slappade rästen av kvällen .

I tordags så kom Ronja hit och vi hade en väldigt flummig och nostalgiskt kväll i lägenheten! Extremt kul kväll bestående av freakazoid, graciösa köttbullar och flygade bävrar, blåvalspäls, kycklingdans och waaay to mycket te ! Haha. En väldigt behövlig och rolig kväll !!

Igår så åkte jag och ronja och plockade upp mattias. Därefter åkte vi på ärenden i stan, det blev ikea, rusta, biltema och ica. En massa saker senare så åkte vi hem och upp till lägenheten med allt! sen tillbringade vi resten av kvällen där uppe med massa popcorn, te, och scrubsmusik !

Idag va det bara att släpa sig upp och dra till jobbet. Och självklart va där mycket folk idag .. Snälla människor, kom och köp tottar av mig! mig och ingen annan ;) Sitter nu äntligen här och äter mandelbiskvier.. (va så otroligt sugen på något , men visste inte vad, så det blev mandelbiskvier)Ska snart gå och lägga mig!

Nu är ni uppdaterade iallafall! En dag när jag inte är så här trött så ska jag berätta om lägenhete och förklara vad det är för nått .



Dagens..

Hiss: Gaaalet god mat idag :D

Diss: feeetetrött!

EHH HELLO !

Kolla in designen! Snyggve-bloggen ! Och detta gjorde jag igår natt när jag verkligen borde sovit, och det borde jag göra nu också, så jag ska nog gå och lägga mig nu. Det blir en låång dag imorgon.
 Natti alla snuttisar ♥

 

Dagens...

Hiss: Pappa kom till väla (igen) och väntade i två timmar, så jag slapp köra hem i snöstormen

Diss: Snöstorm igeen...


Nu tänker jag hylla musik!

Musik, Musik är det bästa som finns! Med musik är jag aldrig ensam, musik skapar, ger och påminner mig om, minnen. Musik är väldigt viktigt för mig. Jag älskar att lyssna på bra musik, känna hur instrumenten och rösterna samarbetar och fyller mig. kopplar in min mp3 i bilen varje gång jag är ute och kör och lyssnar igenom min 450 favoriter. Folk frågar mig ofta vad jag har för musiksmak, vad jag lyssnar på, och mitt svar är helt enkelt: Bra musik, musik som betyder för mig. hur blandad den är ser ni nedanför .

Just dom här två låtarna är vääldigt olika, det är två helt olika låtar. Jag älskar att ligga i ett mörkt rum med hörlurarna i och lyssna på hög volym, så det verkligen fyller hela kroppen, och dessa låtarna är två av mina favoriter att göra så med. Instrumenten är fantastiska och sångarna använder sina röster på bästa sätt och jag älskar det ! Har ni tid så sätt er ner och njut!


My chemical romance - I don't love you



Josh Groban - To where you are


Musik är mitt liv

(Vet inte om youtubeklippen funkar, datorn krånglar lite med mig ..)


och sen var det måndag igen

Skulle tillbringat helgen uppe hos farmor, men så blev det inte pga osäkert väder. Så i lördes blev det en härlig sovmorgon, och tillbringade dagen med att få en massa gjort hemma, Nöjd!
  I går kom konne hit och vi bestämde oss för att glo igenom hela säsong 1 av How I met your mother! Blev lite avbrott lite då och då av bla, snöbollskrig, Pizzahämtning, kolla igenom gamla bilder, och annat flum , klockan 03.00 hade vi kollat klart och bestämde oss för att käka pizzarester, sen nanna. Vi somnade väl runt 4, sen skulle stackars konne upp 7 (själv fick man sova till 09.30^^) Men tro mig, jag har vääldigt svårt att hålla mig vaken. Men vi hade en skojsig söndag! :)

Imorgon så ska jag hämta upp mitt pakeeeet från Gina, gaalen i kläder, hjälp mig snälla! sen ska man ta sig till och från jobbet, hoppas inte jag fastnar i snöstormen som tydligen kommer imorn ..

Idag har ronja kommit hem !! äntligen! nu kan livet återgå till det normala igen, haha. ser fram emot flummiga kvällar och djupa samtal, väldigt oseriösa samtal, massa skitsnack och onyttigheter, det är så det ska vara!

I lördags när vi fixade lite saker så hittade vi en liten kattunge som var instängd i garaget, den va så kelig och jamade och bet på mina fingrar, helt underbar! Vår hyrasvärd sa att han hade sett den katten stryka omkring på hans marker länge, så den va förmodligen hemlös.men vi har ju redan två katter :( men jag va så nära på att ta in henne! Som tur va så bäddade våra grannar ner katten i sitt garage och gav den mat och sängplats, igår var den borta . Hoppas verkligen den kommer tillbaka!


Får nöja mig med denna galningen med crazy eyes .. :P


Dagens..

Hiss: att livet är så jävla bra ibland!

Diss: har ont i mina armbågar och mitt knä, vad jag ska skada mig hela tiden...

RSS 2.0