Med en svensk!!

Jag vet inte hur jag alltid lyckas, men jag har gjort det igen ..

Sitter och kollar El classico med två fotbollsnördar, är måttligt intresserad själv.. Blir överlycklig och börjar genast heja på barca när Zlatan kommer in, säger att det äntligen kommer hända lite. Några minuter senare gör Zlatan mål och jag utbrister: "Där ser ni! Ska man göra det ordentligt så ska man göra det med en svensk!! :D " Med en svensk?!?! hej misstolkning, hur kan man säga så feel?  Åhh, ibland undrar jag om jag råkat stänga av hjärnan, elr dragit ut sladden elr nått..

pic



ibland känns det som livet hade varit lättare om man inte hade tänkt så mycket


lördag

Sitter nu på bussen till gränna :) det regnar, jag är trött, glömde hårddisken med filmerna på.. Men här finns vägguttag så jag kan ha datorn igång hela vägen :D OCH jag hittade min kamera, mamma hade lagt den i en låda för hon är rädd för tjuvar :P insåg även att jag sitter på direktbussen upp, (hade glömt det .. ) så jag sitter själv hela vägen upp och slipper trängas med en gammal tant som babblar och stickar. så jag klagar inte :P  det här med gamla tanter, jag vet inte vfr jag alltid får sitta med dom ..elr rättare sagt, dom sätter sig alltid hos mig .. jag gör mitt bästa för att se ut som en otrevlig, trött ungdom som absolut inte vill ha sällskap.. men bevisligen så är teater inte min starka sida

Idag blir det middag, jag agerar chaufför. Imorn blir det.. jag skulle nog göra knäck :S hur det nu kmr gå .. medans nattisstackaren pluggar, skulle visst se fotboll också ..nått classico..yey :P , och på måndag bär det av till stoooockhoooolm :D

Btw, det här med att vara brunett, jag diggar det :D har tom blivit kallad "en jävla top model" haha :D tog det som en komplimang :D enligt min mening så är det så här: brunetts have more fun! Elr, jag har iaf :D

Imorgon fyller min finaste emelie år :) så synd att jag inte kunde komma ikväll :( men världens bästa present, det har jag iaf :D

Och trött är jag, så sjukt trött! satt uppe way to länge :P msn och scrubs asså, det är farligt ! :P

Nej, nu ska jag käka en banan :D


Kaaaameraa??

Tillbringar min fredag med Packning, idol, scrubs, chips och datorn som mitt sällskap :) Imorn åker jag :D och jag längtar såå mkt! Har bara två problem.. kl är 22.00 och jag har inte packat klart än och jag kan inte hitta min kamera :( jag har hittat laddaren och extrabatteriet, men inte kameran. Den är verkligen borta :( då får jag ta bilder med mobilen istället ... dom blir ju inte lika bra .. Men var är min Kaaaaaameraa?!?!


Idol btw, Shit va bra det va :O jag vill inte att nån ska åka ut. brukar inte följa idol, men detta året har jag vatt helt fast, lätt den bästa säsongen! :D

Men nu måste jag fortsätta packa och leta vidare efter min kamera..


tjingeling :)

hjärna?

Eftersom jag har fått för mig att jag måste förändra allt så jag har ju ändrat min smssignal, nu är den en bomb som exploderar :) igår när jag satt i bilen så svarade jag på ett sms, en stund senare hörde jag ett Piiiiiiiiiiiwwwwwwwwooohh BOOM ! Jag tittar mig förvirrat omkring och börjar sedan muttra över att nån idiot smäller smällare mitt i stan NU ! det är ju inte ens i närheten av nyår, fan vilka idioter det finna asså, kan inte folk bara växa upp!? Skitförbannad var jag !!! Sen insåg jag att jag hade fått ett sms ...

Ja, hjärnan kan inte alltid vara med... :P

I övermorgon åker jag till Gränna :D och jag har inte börjat packa än ... :S

okej, see ya !


En arg dröm!

Idag vaknade jag arg, för jag hade tillbringat hela min natt med att vara arg. det är sjukt vad drömmar kan göra med en.. med drömmen kändes också som ett tecken på accepterande :) men ändå, det va jobbigt att vara arg och ledsen hela natten :S

Idag har jag handlat :D åhh, älskar att shoppa :D jag vet, shoppaholic..
Men det blev ett par skor och en kjool :) miza like!
 Sen jobb, och tjena med folk där va ! har folk inget bättre för sig än shoppa upp alla pengar på en gång ? (A) ^^ jobbade till stängning och därefter åkte jag och mamma till hennes väninna och kollade på smycken som hon fått från china, köpte ett jättefint armband :) kom hem vid 22.15 och då hade pappa stekt korv, potatis och ägg :) han kan ibland asså :P

Så nu sitter jag här, kl tolv.. pigg, mätt, kollar scrubs och beundrar mina nya skor :D

Om 3 dagar åker jag :D och om 5 dagar så smäller det :D Lääääängtar !

Auf wiedersehen :)

Hightec-grunkimojskit

asså, internet... vfr ska det alltid krångla?  Alltid alltid alltid. även om allt funkar och allt är inkopplat och är som det ska, så funkar det inte... ÅHH!
Igår tvärvägrade det att funka och gjorde mig galen, och idag funkar det utmärkt

Sånt här hightec-grunkimojskit gör mig tokig !

Bah!

My weak moment

Jag ska göra som de stora författarna och skriva titeln sist, för jag vet inte alls vad jag ska skriva än.

Jag själv känner att jag fixar detta otroligt bra, trots att jag fick mitt hjärta galet krossat så har jag klarat mig förvånadsvärt bra, men vissa dagar så känner jag brar hur dåligt jag verkligen mår. Igår va en sån dag. När jag satt och tittade på tv så kände jag hur ensamheten kröp upp bakom mig- saken är den, att när du är i ett förhållande så är du aldrig aldrig riktigt ensam, sitter du och kollar på tv helt själv, så känner du inte den hemska ensamheten för du vet att det finns någon som tänker på dig. Men när du inte är ett förhållande så är ensamheten så enorm ibland, speciellt när du vet att du hade någon men forlorade den, då är om möjligt ensamheten ännu större.
Igår kände jag hur ensam jag verligen va, en känsla jag inte känt på över 3 år. Det sved och det gjorde ont.

När jag sen skulle gå och lägga mig så la jag mig tidigt för jag skulle upp tidigt, jag låg och läste mig trött som varje natt, läser tills jag knappt kan hålla ögonen öppna, allt för att slippa tänka. Men igår hjälpte det inte.. tankarna tog över huvudet och tårarna började rinna, och jag HATAR DET ! jag hatar det över allt annat, för jag vill inte gråta över det som hänt, jag vill bara gå vidare.

 Men tårarna rann.. och jag insåg vad som gör så ont, vi va två som gick igenom detta, men det är bara jag som känner smärtan, det är bara jag som mår dåligt och det är bara jag som gråter mig till sömns över detta.

Jag är på väg att går vidare, men har en bit kvar. Börjar iaf se ljuset i tunneln. Det här är jobbigt och jag mår fortfarande dåligt, men det är inget jag orkar prata om, orkar inte analysera det och orkar inte gå igenom det om och om igen i mitt huvud. Så får jag bara skriva av mig så blir det lite bättre. Det som får mig att må bra är att vara omringad av folk jag tycker om, göra roliga saker, hitta på saker, känna mig omtyckt helt enkelt.

Känns lite som jag blottar mig fullständigt, men det är så här jag mår, lika bra att ha det sagt. för om jag gömmer det inom mig så får det mig bara att må sämre.  Det kunde vatt mkt värre, men jag mår fortfarande bajs, riktigt bajs ibland.

Tack ni som gör min dag och får mig att må bättre! Utan er hade jag inte tagit mig ur detta, I owe you one ! <3

jag älskar mitt jobb...

Tro inget annat! Men vissa dagar tycker man bara att kunderna är idioter, tanklösa plåtskallar utan något som ens liknar ett hjärta. Men för att komma så långt så man tycker allt det där på en gång så ska man ha haft en riktigt dålig dag. Idag har jag vatt lite småirriterad på kunderna, jag vet inte vfr... kan vara för lite sömn, att jag snart har en röd period lr att vissa dagar helt enkelt är lite sämre än andra. 

Men jag kämpade för att hålla en god min trots att dom sabbade klädhögar som jag precis hade vikt om, aldrig blev nöjda, och allmänt krånglade en massa. Tur att det finns kunder som gör ens dag :)

Är fortfarande helt supernöjd över möbleringen i mitt rum :D det är så myysigt :) muha :) sitter och myser i soffan med datorn i lagom höjd och tvn som visar scruubs :D sällan, i know :P


Nu är det officiellt mindre än 1 vecka tills jag åker till Gränna :D och bara 1 vecka och 1 dag tills jag ska se Para mooore :D om vi längtar? JAA :)


see ya.

För att vi är vi



Jag skulle aldrig ta din ost Ronja!


lördag

Jobbat idag, dagen gick väldigt snabbt :) det gillar vi :D


Trodde jag skulle sitta hemma och kolla idol igår, men Ronja och elin övertalade mig att komma in till äholm och mysa på café engel, och det va ju tur att dom gjorde det :) Hade jättetrevligt ! Mycket flumm och mycket kladdkakor :D (alla va dock inte till mig!) :P .


Sitter nu och kollar på scrubs :D får aldrig nog av det :P haha, väntar på att maten ska smälta, sen blir det lite chips och dippa :)


Idag är det 1 vecka kvar tills jag åker till Gränna :D sen åker jag och nattis vidare upp till stockholm och på måndag den 30/11 ska jag se Paramore !! :D längtar , längtar, längtar !! och på onsdag kommer lönen :D känns som allt blir bättre och bättre :D

Jag gillar glädje, speciellt när det är jag som känner det :)

So long!

myskväll

Hade en extremt mysig gårdag med ronja :) den bestod mest av möblering, chips, morötter, en massa dippa. Serien Glee, scrubs och filmen Honey och en stooor dos övertrötthet :D det är då vi är som bäst!

Är för övrigt mkt mkt nöjd över möbleringen :D blev nästan precis som jag tänkt mig :D det enda jobbiga var att jag upptäckte en fuktskada på ena väggen, well well, så är det att bo i ett gammalt hus . hyresvärden va precis här och tittade på det ch det va tydligen inget större problem :)  iallafall, så när lönen kommer så blir det en tur till ikea och inhandla lite nytt till rummet :) inte mkt, men lite :)

Sitter nu och undrar vad som händer idag, har inte så mkt energi till att ta initiativ till att göra nått vettigt :S Aja, vi får se hur dagen blir .

Smell you later .


Btw, Ronja, jag skulle aldrig ta din ost. ;)

now I get how I met your mother

Egentligen så är jag inte så korkad, inte för det mesta iaf. Men ibland får jag tom mig själv att tveka, jag har några klassiker:

När terroristdåden på Bali hände för många år sen, så kunde jag inte förstå vfr man skulle vilja spränga butiken bali, som ligger vid väla... yeah...

Blev väldigt chockad när jag hörde att Tina Turner kom från Sverige, kunde prata svenska och allt, WOW vi har en svensk världskändis !! Sen fick jag då reda på att den svenska Tina Turner va en kartläsare .. bara samma namn ..

Den senaste är då om How I met your mother . trots att jag sett serien hur många gånger som helst och sett hur pappan berättar för sina barn om hur han träffade deras mamma, så kunde jag verkligen inte koppla vfr serien heter som den gör.. I do now ...

Som sagt, jag har stunder då jag nästan skrämmer mig själv, hur kan man ha sånna IQ-befriade stunder ??



Sitter nu och väntar på ett pling från ronja, ska få hem min 20års present idag och sen ska vi möblera om rummet :) längtar, och hoppas min möbleringstanke fungerar :S annars får vi flytta tillbaka allt igen. Hoppas verkligen det funkar, för jag behöver en förändrning!! Jag har aldrig fattat det där med att förändra sig när nått jobbigt händer, nu förstår jag det hur bra som helst .

Men jag ser framåt och jag tänker positivt. Trots allt, även om det finns saker jag saknar så mkt, så tycker jag om mitt liv :)


sålt hund.

Herregud vad det blåser idag :S här har ni nackdelen med att bo på landet: TRÄD ! man hör hur det knakar och dånar, och vet man sen att där står döda träd precis vid huset så mår man inte mkt bättre. Skriver jag imorn så vet ni att jag överlevde stormen och att ett träd inte välte över huset :P

För övrigt har jag vatt ute på äventyr idag. Träffade goa Tabita idag :) Fick först vänta lite på knutan och kände en viss panik växa upp inom mig, hoppas det där försvinner snaart! iaf, som tur va så kom tabita i precis stund och räddade mig. Fick även åka med till max en vända och sälja en hund, inte vad jag trodde att jag skulle göra idag när jag vaknade imorse :P

Har dammsugit rummet idag också, oh yeah, jag har varit superflitig idag :)

Here again

Såå, ja, nu har jag startat en blogg igen :P vet inte hur många gånger jag har haft en nu.. Men jag är en periodare, och just nu så känner jag att jag måste få skriva av mig. vet dock inte hur länge jag kommer ha den här bloggen, vi får se, denna gången kanske det tom blir riktigt länge :P

so long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0