Men Hallåå?

Den sista jag strök under tyckte jag bara va dökul! Men det andra två är ju bara läskiga !! Är det inte de vanligaste sökningarna som kommer upp? Hjälp ...


trött

Jag är trött idag. Skriver en annan dag :)

Ibland alltså...

Jag försöker övertala folk omkring mig om att jag är egentligen är smart, men sen säger jag sånna saker som får mig själv att undra ibland. Detta for ur mig häromdagen:

Behöver kaktusar sol?

ähm...?

Jag förstår om ni inte tror mig när jag försöker tala om att jag är rätt smart egentligen :P

Våår

Visst ligger det i luften? snön försvinner mer och mer, det är ljust ute när man slutar på jobbet.. vissa dagar iaf, fåglarna börjar kvittra och blommorna har börjat slå ut :) Ett sant vårtecken är väl också att Hyresvärd-tomas hunds gigantiska hundskitar börjar synas igen och inte är gömda under snön längre.. jippi...

Har fått väldigt skumma vita fläckar i min hals och den har nog svullnat lite, borde kanske kolla upp det.. har haft det i några dagar nu .. aja..Vi kan kalla det vårtecken :D skumma bacillusker som kommer med vårsolen!

Tror jag ser allt som vårtecken ..


Måste motstå frestelsen!

Jag får inte äta! måste spara till påsken! Men jag kanske kan äta en och spara en? Men då kommer han ju vara helt ensam kvar .. Åhh, du måste veta vad jag tycker bäst om va? Så att jag får sån här beslutsångest .. men tack ändå :) du är bäst ♥



Dom är ju lite söta när dom pussas :) Får se hur länge jag klarar att hålla mig ...


Haha!

Nu när Rix Morgonzoo inte består av samma gäng längre så tänkte jag hylla dom genom att lägga upp mitt favorit-inslag. Älskade att lyssna på dom på morgonen och en sak minns jag bättre än nått annat, nämnligen när de skulle läsa upp hundens och kattens dagbok. Extremt kul! Tittis skratt gör inte det hela lättare, det blir bara ännu svårare att hålla sig för skratt! Detta är humor, tycker ni inte detta är kul så är jag rädd att ni är förlorade själar ;)


Ifall ni hade svårt att höra vad Roger försökte säga så har ni hela här :


Hundens dagbok:

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!


Kattens dagbok:


783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

 
Haha! :)


Jaa, just det ..

Kom precis på att jag inte lagt upp några bilder på mitt röda hår. Jag tänkte såhär, om jag lägger upp bilder där jag ser helt oseriös ut, så kan ni ju kolla på håret istället för att döma hur jag blev på bilden ;)

Tror nästan jag blir bättre på bilder när jag fular mig, det ser så onaturligt ut annars! .. eller.. vänta nu ..dissar jag mig själv genom att säga så? Äsch, kolla på håret bara ! :P





Svårt att få ljuset rätt .. det är nog lite rödare än vad bilderna visar. Inte ens jag vet vilken färg det är, det är olika i alla ljus, haha!


ibland så tror jag på ödet!

Nu när det börjar bli vår och sol så börja jag kolla mig omkring efter en jeansjacka. de vi hade på jobb va så vanliga, så jag började kolla mig omkring i andra butiker. Av en slump så såg jag min drömjacka i en tidning, den va från sisters och kostade bara 499:- (stod det i tidningen)  Så jag skyndade mig till väla och in på sisters, till min stora lycka så fanns det en kvar i min storlek! jag bestämde mig att den va värd 499 och bestämde mig för att köpa den. När jag ska betala så säger kassörskan att det blir 629:- (med välarabatt!) och då blir jag helt förvirrad och frågar om det verkligen stämmer. Och det gör det, tidningen hade skrivit fel...jackan kostade egentligen 699:-. Jag kände att det va för dyrt och avbröt köpet med sorg i hjärtat, min drömjacka...



Men idag när jag kom till jobbet så hade vi fått in en ny jacka, den kostade 299:- och såg nästan likadan ut, min lycka var fullkomlig! :D  Det måste vara ödet , för jag va så galet nära på att köpa den och bara 4 dagar senare får vi en budgetvariant hos oss. Älskar hur dom kopierar varandra :D ! Tack GINA !


Ser ni, inte så stor skillnad :D


Photoshop :)

Eftersom jag nu har photoshop (tack ♥) så va jag tvungen att göra en ny header, inte så komplicerad.. men gjord i Photoshop, yeeeay!

Och nu väntar jag på att dammsugaren ska gå upp för trappan, plugga in sig själv och börja städa här... Går inte så bra ..Antar att jag får ta ett krafttag och göra det själv, snart.

Nej nu får jag ta tag i det!

suck.

Äntligen !

Har äntligen beställt armbandet jag har spanat på sååå länge! En del av pengarna går till välgörenhet också ! Det gillar vi :) Kommer spana på postis varje dag tills det kommer!


Jag vet

Jag vet, jag vet .. det har vatt dött från min sida. Men jag har haft en liten.. typ .. down-period. Det har vatt extremt mycket en period, och under en tid har jag fått lägga mig själv åt sidan för att finnas för andra, antar att det har slagit tillbaka lite på mig nu .. Det är ingens fel, verkligen inte! Utan mitt val helt och hållet, men tror att det blev lite för mycket på en gång denna gången ..

Mycket tankar snurrar i mitt huvud just nu, med det försvinner min ork. Får se när jag skriver nästa gång, när jag orkar igen ..

Lördag

Nu har jag vatt omgiven av folk i en vecka. Det har vatt otroligt roligt, men som dom flesta vet så är jag en ensamvarg och nu njuter jag av min ensamhet :P Jobb idag och jobb imorn. Nu sitter jag och myser med läsk, godis och World trade center, en väldigt sorglig film men så bra!

Nattinatti alla



Dagens..


Hiss: Jobb

Diss: Vissa av kunderna på jobb


Klädbytardagen

I torsdags hade vi en klädbytarkväll i lägenheten. Jag, Ronja, Ida och Emelie gick igenom våra garderober och rensade ut det vi inte ville ha längre, vissa hade mer än andra (jag hade två fulla sopsäckar...) Sen tog vi med våra kläder till lägenheten. Vi slängde ut allt i en enda stor hög, satte oss i en ring runt den och började rota. Tiden rusade iväg och kul hade vi !  Tillslut hade alla skaffat sig "små" högar och då va det dags att prova allt. Mycket skratt och ett och annat PAX hördes.
 När vi äntligen kände att vi va klara och nöjda så hade tre av fyra större högar med sig hem än de kom dit med :P medans jag slutade på stolta fem plagg (mitt mål va att bli av med kläder!) Men den stora stoltheten var att vi hade en stoor hög med kläder som skulle lämnas till välgörenhet ! Detta är verkligen en sak som jag rekommenderar att man gör, garderobens rensas ut, man får nya fina plagg och man sysslar med välgörenhet. Jag är mycket stolt över oss tjejer! och glad att vi gjorde detta! så kul vi hade :)

ska också sägas att visa har sina spöken i garderoben (JAG) och de plaggen hade vi väääldigt kul åt. hoppas att det finns nån som tycker dom är snygga iallafall



En större del av mitt bidrag till bytet


Detta gör vi om va? :)

Fyra dagar med ronja resulterar i...

Att jag är rödhårig! Och att Pee in peace fastnat i mitt huvud!

Lördag
Vi åker upp till farmor. Ronja och jag sitter och rensar julpynt i källaren, vi äter, fikar och äter lite till. Kollar melodifestivalen på kvällen, dessvärre lite av 3-milen på OS också, som pappa tvunget skulle se. Kvällen avslutas med Across the universe.

Söndag
Sovmorgon och frukost. Ronja är omöjlig att hålla vaken så hon somnar igen efter frukosten. Själv spelar jag lite musik, spel och sitter ute i solen ett tag, sen blir det kaffe och fika och sen åker vi hem från farmor. Kvällen tillbringar vi i lägenheten med te, nudlar och filmen Wild chick.


Denna förstår de som vatt i lägenheten ..

Jag: måste gå på toa men jag pallar verkligen inte hämta vatten.

Ronja: Amen, jag kan hämta, jag ska ändå ut.

Jag: really? Are you taking one for the team?

Ronja: yes I am :)

Jag: Oh, tank you! Then I can pee in peace :D

Så föddes det uttrycket, sen dess är det överallt :P


Måndag
Käääämpa sig upp för att åka till väla lite tidigare och köpa hårfärg, sen jobb 12-18 . Snabbt hem och börja färga håret... och nu är det rött! sen till lägenheten och kolla scooby doo .

Tisdag
Låång sovmorgon! sen släpa sig upp och städa upp i lägenheten. Äta frukost, fixa vid sig, skjutsa ronja till bussen och sen köra till jobbet..

Nu är jag trött men det har vatt ett par suuuperdagar ! Mycket knasigt har skapats dessa dagar , annat kan man inte förvänta sig av oss :)


Stäm dom för mitt minne!

Borde seriöst stämma dom som gav mig mitt minne. Va ju på bio för evigheter sen .. och såg Avatar. Jag sa ju att jag skulle berätta vad jag tyckte om filmen, men det glömde jag.

Såg som sagt filmen i 3D och den va otrolig! Älskade den!! Älskade miljön, handlingen och 3D-effekten! Blev dock trött i ögonen efter ett tag pga glasögonen, men det va det värt :) Jag ger den toppbetyg!

RSS 2.0